Annesi dön çağrısı yapmıştı Fatma boşanmak istiyor

Akyazı’dan Esra Erol’da programına katılan Melahat Oruç’un 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı Fatma Kaymaz, 2 çocuk babası dini nikahlı evli eşi Ahmet Kaymaz'dan boşanmak istediğini söyledi. Zihinsel engelli Fatma, “Size güvenmediğim için çok pişmanım. Annem kabul ediyorsa aileme geri dönmek istiyorum” dedi.

Akyazı'da yaşayan Melahat Oruç 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı Fatma Kaymaz'ı bulmak için Esra Erol'da programına geldi. Melahat Oruç, kızının 19 yaşında zihinsel engeli olduğunu, evden kaçtığını, kayıp başvurusu yaptığını, bir ay sonra dini nikahlı evli olan Ahmet'in Kaymaz'ın kızına resmi nikah kıydığını öğrendi.

Anne Melahat Oruç, zihinsel engelli kızı Fatma Kaymaz’ın 4 bin 500 liralık maaşı nedeniyle alıkonulduğunu söyleyerek kızına dön çağrısında bulunmuştu. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında bu akşam flaş bir gelişme yaşandı.

Son programda gözyaşları içinde stüdyodan ayrılan ve annesine veda ederek dini nikahlı eşi Ahmet Kaymaz'a dönen Fatma, yeniden Esra Erol'un kapısını çaldı. Zihinsel engelli Fatma, “Eşimden boşanmak istiyorum. Anneme ve evimize dönmediğime pişmanım.” diyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Kaymaz, “Ahmet için annemle kavga ettim. Herkese bağırıp çağırdım. Size güvenmediğim için çok pişmanım. Annem kabul ediyorsa aileme geri dönmek istiyorum.” diye belirtti.

 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]