Amerikalı yıldız basketbolcu resmen Büyükşehir'de

Büyükşehir Basket, Amerikalı oyuncu Darius Washington ile sözleşme imzaladı. Sakarya’da olmaktan mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, sezon sonunda bir üst lige çıkan takımlardan biri olacaklarını söyledi. Koç Okan Çevik ise; Darius Washington’un Sakarya basketbolu için büyük bir avantaj olduğunu ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Amerikalı oyuncu Darius Washington ile sözleşme imzaladı. Şen Otel’de gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akgün Altuğ, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, yöneticiler ve basın mensupları katıldı. Yeni transferin şehre hayırlı olmasını dileyen Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Washington’un takım için önemli bir transfer olduğunu vurguladı.

"Sakarya’da Olduğum İçin Çok Mutluyum"

Sakarya’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek konuşmasına başlayan Amerikalı oyuncu Darius Washington, “Sakarya’da olduğum için çok mutluyum. Kendimi burada çok rahat hissediyorum. Çünkü daha önce koçumuzla beraber çalışma fırsatı bulmuştuk. Takım arkadaşlarımdan Can Akın ve Caner Ercan ile de beraber oynadık. Sakarya’da da beraberiz. Umarım sezon sonunda bir üst lige çıkan takımlardan biri biz oluruz” diye konuştu.

"Sakarya’ya Hayırlı Olsun"

Darius Washington transferinin Sakarya basketbolu için hayırlı olmasını dileyerek konuşmalarına başlayan Koç Okan Çevik, “Çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum. Darius ile daha önceki yıllarda birlikte çalıştık. Takımımızda da birlikte oynadığı oyuncularımız var. Ayrıca Darius Galatasaray, Türk Telekom ve Olin Edirne gibi önemli takımlarda da görevler aldı. Bu anlamda Türk basketboluna da yabancı değil. Bu transfer ile avantajımızı da arttıracağımızı düşünüyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda bize önemli katkılar sağlayacaktır. Takımımıza ve Sakarya basketboluna hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

"İkinci Yarıda 10 Maç İçeride"


İlk yarıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Koç Okan Çevik, “Her sene kalitesi daha da artan bir ligde mücadele ediyoruz. Çok zorlu bir ilk yarı oynandı. Avantajlı bir pozisyonda olduğumuzu düşünüyorum. Önümüzdeki takımlar ile aramızda puan farkı yok. İkinci yarıda da 10 maçı içeride oynayacağız. Önümüzde bulunan takımları Sakarya’da ağırlayacağız. Taraftarlarımıza bu anlamda büyük iş düşüyor. Bu zorlu maratonda desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]