Ambulans şoförü kalbine yenik düştü

Yenikent Devlet Hastanesi’nin sevilen çalışanlarından 3 çocuk babası Cengiz Çolak mesaiye geldikten yarım saat sonra vefat etti. Çolak’ın arkadaşlarına kolunun ağrıdığını ve ağrıyı kas yırtığı nedeniyle olduğunu söylediği öğrenildi. Çolak bugün mesaiye başladıktan bir süre sonra arkadaşları tarafından tuvalette ölü olarak bulundu.
İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN ARKADAŞIMIZDI

45 yaşında ki Cengiz Çolak evli ve 3 çocuk babasıydı. Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Akgül “Arkadaşları tarafından çok sevilen işini hakkıyla yapan bir mesai arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekanı cennet olsun” dedi. Cengiz Çolak annesinin karnındayken babasını askerde kaybettiği için şehit yakını olarak Sağlık Bakanlığı’nda işbaşı yapmıştı. Çolak’ın cenazesi yarın memleketi Trabzon’da son yolculuğuna uğurlanacak.

ÖĞÜTLÜ’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İL Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’de kalp krizi sonucu vefat eden Cengiz Çolak için baş sağlığı mesajı yayınladı. Öğütlü “Yenikent Devlet hastanemizde ambulans şoförü olarak görev yapan Cengiz Çolak ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dilerim.” dedi.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]