Altuğ:BMC Karasu'da yatırımdan vazgeçti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Serdivan'da gazeteciler ile bir araya gelen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ, BMC’nin Karasu’daki yatırımından vazgeçtiğini söyledi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Altuğ, “2 ya da 3 meclis öncesinde meclisimize BMC CEO’su Murat Yalçın taşı davet ettik ve meclisimizde bir toplantı yaptık. Açık ve net bir şekilde BMC’nin orada yatırım yapmaktan vazgeçtiğini söyledi. ‘Yer ne olacak?’ dediğimiz de değerlendirileceğini kendilerinin haricinde yatırım yapmak isteyen varsa satılabileceğini söyledi. BMC’nin en yetkili ağızından duyduğumuz kadarıyla firma orada yatırım yapmaktan vazgeçti. Nasıl bir işlem yapılacak bilmiyorum ama yatırım yapılmaktan vazgeçilmiş” dedi.

BMC CEO’su ayrıca Arifiye’deki yatırımı büyüteceklerini söyledi. Tank veya diğer savunma araçlarını yapabilecekleri kadar arazi var orada. Hem yurt içinden hem de yurt dışından Sakarya için yatırım yapmak isteyen çok. Her gün yatırım yapmak isteyenlerin telefonlarını alıyoruz. Arayanlara orayı söylüyoruz. Biz söylüyoruz ama bu olayın Ankara’da bitmesi mümkün. Oraya yatırım yapmak isteyen ve incelemeye gelenler olduğunu biliyoruz ama ciddiyeti nedir çok fazla bir bilgim yok” şeklinde konuştu.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]