Ahmet Bulut Sakarya'ya geliyor

Araştırmacı Yazar Ahmet Bulut Sakarya'ya geliyor

Araşrıtmacı Yazar Ahmet Bulut 27 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'da Ribat eğitim Vakfı Hizmet Binasında yapılacak olan konferansa katılacak.

Ahmet Bulut kimdir?

1971 yılında Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Karaköy köyünde doğdu. 
İlkokulu köyde, orta ve liseyi Bayramiç İmam Hatip’te okudu.

1991-1996 yıllarında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu. 
1997-2003 yıllarında Gaziosmanpaşa İlim Kültür ve Çevre Derneği, Gazi Mahallesi Riyaz Çevre Derneği, Bakırköy Vera Ahlak Kültür ve Çevre Derneği, Sanayi Mahallesi Kardelen Çevre Derneği’nde haftalık seminerler verdi.

2003-2006 arasında arkadaşlarıyla kurduğu bir turizm şirketinde Hac ve Umre organizesi yaptı.

2005-2006 Akra Fm’de Son Peygamber programını yaptı. 
2006 yılında hacda Mekke ve Medine’deki namaz coşkusundan etkilenerek ülkemizde namaz bilincini geliştirmek amacıyla namazla diriliş programını başlattı. 
Namaz Gönüllüleri Platformu’nun kurulmasıyla Türkiye genelinde Namazla Diriliş Programlarını organize etti ve panelist olarak katıldı.
Bununla beraber birçok konferans ve seminere katılmaktadır. Bu arada Hilal Tv, Dost Tv, Tv 5, Kanal A, Moral Fm, Radyo 7 başta olmak üzere birçok ulusal ve yerel tv ve radyo programlarına katıldı. 

Şu an Hilal Tv de pazartesi akşamları 21.30 yayınlanan Namazla Diriliş programını hazırlayıp sunuyor. Namaz Dirilişe Çağrı isimli kitabı iki yılda 39 baskı yaptı. 

Kendi sahasında bir ilk olan Ramazanı Nasıl İhya Ederim? İsimli eseri on bir ayın sultanı olan Ramazan Ayını en güzel şekilde değerlendirmek isteyenlerin ellerinden bırakamayacakları bir eserdir.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]