AGDAŞ aboneliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Kurumsal gelişimlerini güncel teknoloji kapsamında gerçekleştiren AGDAŞ Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş., bağlantı sözleşmesi sürecinde yeni bir döneme başlıyor. Zamanın değerli olduğu gerçeği ile doğal gaz başvurularının daha hızlı gerçekleştirilmesi adına, bağlantı sözleşmesi başvuruları yeni yıl itibarıyla sadece Sertifikalı Firmalar aracılığıyla online olarak gerçekleştirilebilecek. AGDAŞ bu doğrultuda 30 Aralık 2016 tarihi itibarıyla ilçeler dâhil tüm Müşteri Merkezlerini kapatma kararı almış bulunmakta.

Başvurular Sertifikalı Firmalara Yapılacak

Son yıllarda aldığı radikal kararlar ile kurumsal yapısında ve iş süreçlerinde büyük değişiklikler gerçekleştiren AGDAŞ, müşteri odaklı gelişimlerine bir yenisini daha ekledi. Yeni yılla birlikte bağlantı sözleşmelerini online bağlantı yetkisine sahip sertifikalı firmalar aracılığıyla gerçekleştirecek. Daha öncesinde yetkili firma ile anlaşan ve sonrasında bağlantı sözleşmesi için AGDAŞ Müşteri Merkezlerine gelmeleri gereken müşteriler, bağlantı sözleşmelerini artık online olarak Sertifikalı Firmaları aracılığıyla gerçekleştireceklerdir.

Müşteri Merkezleri Kapatılıyor

AGDAŞ’tan yapılan açıklamada 30 Aralık 2016 itibarıyla Müşteri Merkezlerinin kapatılacağı bilgisi verildi. AGDAŞ müşterilerine hafta içi 8.30 – 23.00 saatleri arasında hizmet veren 444 54 99 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden destek vermeye devam edecek. AGDAŞ bu projesi ile hizmet noktasının sayısını arttırmayı, müşterinin zaman kaybını ortadan kaldırmak ve memnuniyet seviyesini daha yukarılara taşımayı hedefliyor.

Amaç: Müşteri Memnuniyeti, Paydaş Memnuniyeti ve Zaman Kazanımı

AGDAŞ Genel Müdürü Kenan DEMİR proje ile birlikte amaçlarını müşteri memnuniyeti, paydaş memnuniyeti ve zaman kazanımı olarak tanımladı. DEMİR “ Müşteri odaklı bir şirket olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2016 yılının başı itibarıyla titizlikle ve büyük bir heyecanla çalıştığımız online bağlantı projemizi Temmuz ayında başlatmıştık. 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla bağlantı sözleşmeleri sadece sertifikalı firmalar aracılığıyla yapılacak. Geliştirdiğimiz sistemle müşterilerimiz bağlantı sözleşmesi için artık AGDAŞ Müşteri Merkezlerine gelmelerine gerek kalmadan işlerini daha kolay tamamlayabilecekler.” dedi.

Yetkisiz Firmalara Dikkat

Yapılan açıklamada yetkisiz firmalarca yapılan tesisatlar can ve mal kaybına sebep olacağı bu sebeple müşterilerin yetki sertifikası olmayan firmalara karşı uyardı. Yetkili firma listesine www.agdas.com.tr adresli AGDAŞ web sitesinden ulaşılabileceği belirtildi.

Online Bağlantı Projesi

Yeni projeyi adım adım değerlendirecek olursak:

1- Müşteriler, iç tesisat konusunda anlaşma sağladıkları sertifikalı firmalarına sözleşme için talep edilen evrakları ile başvuru yapıyorlar,

2- Firma, yetkisi bulunduğu ekran üzerinden evrakları AGDAŞ’a ulaştırarak, müşteri adına bağlantı sözleşmesi talebinde bulunuyor,

3- AGDAŞ tarafından değerlendirilen talep onaylandığında müşteriye SMS ile bilgilendirme yapılıyor ve müşteri talebinin onaylanması sonrasında 7 (yedi) işgünü içerisinde anlaşmalı kurumlara bağlantı bedelini ödüyor,

4- Bağlantı bedelini ödeyen AGDAŞ abonesi, proje onayından sonra 444 54 99 numaralı Çağrı Merkezi arayıp, doğal gaz abonelik sözleşmesi yaptırarak doğal gaz konforunu yaşamaya başlıyor.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]