ADAVIP Travel ile Her Şey Sizin İçin

    ADAVIP Travel yolculuğunuzda maksimum konfor sağlamak için dizayn edilmiştir. Toplantı düzeyini alabilen Vip aracımız ile seyahatlerinizde rahatlık ve konforun tadını çıkarabilirsiniz.
 
    ADAVIP Travel ile bir iş toplantısı veya sağlık durumu olduğunda özel bir araçla kişisel veya kurumsal ihtiyaçlarınız için kullanılan bu özel araç hizmetiyle birlikte yolculuk artık külfetsiz hale gelmiş oluyor. ADAVIP Travel şirketiyle birlikte güler yüzlü personelimiz ile birlikte sizi karşılar, kalite kokan bir yolculuğa başlamaya hazır olursunuz. Bagajınız var ise, aracımıza yükleriz. İstediğiniz noktadan sizi alır ve istediğiniz noktaya vip aracınız ile ulaştırmış oluruz. Müşterilerimizi prestijli yolculuk kapsamında özenle hazırladığımız iç tasarımıyla birlikte kalite konusunda ön planda olursunuz.
 
    ADAVIP Travel, siz değerli müşterilerimize konfor elde edilmesi amacıyla kaliteli malzeme seçimleri yapıyor ve ergonomik tasarımları tercih etmekteyiz. Vip araç içinde yer alan elektronik imkanlardan televizyon, mini buzdolabı, klima ile birlikte keyifli bir yolculuk sağlamış olursunuz. Bu üstün özelliklere sahip araçlarımızda bireysel ve kurumsal müşterilerimiz tarafından ticari veya turistik amaçlı da kullanlmaktadır.
 
    ADAVIP Travel denince akıllara gelen kuruluşlardan biri olan kuruluşumuz, özel eğitim ve sertifikalı şoförlerimizden oluşmaktadır. Bu gibi araç hizmetleri karşılığında ödenen ücretler talep edilen nitelikleri karşılamadığı için gerçekleştirilen masraflar şahıslar ve kurumlar için fayda oluşturmaya büyük engel teşkil etmektedir. Ekibimiz sizin için en kaliteli yolculuğu sağlamanız açısından aracımızdaki kontrolleri yaparak, eksiksiz bir ortam sağlamaktadır. Temiz, konforlu ve ergonomik tasarımlarla göz zevkinizi doruklara çıkararak ADAVIP Travel hizmetimizden en iyi şekilde faydalanmamızı sağlamaktadır. Siyaset ve iş dünyasından kişisel ve kurumsal birçok memnun müşterimiz bulunmaktadır. Vip transfer hizmetinden en iyi şekilde faydalanmanız için ekibimizle birlikte elimizden geleni yapmaktan büyük zevk duyuyoruz.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]