Adapazarı'nda silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Adapazarı'nda babasına ait otoparka aracı park etmeye çalışan 18 yaşındaki İ.B., yol verme yüzünden tartıştığı minibüs şoförü Tunahan Kaya'yı tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay saat 15.00 sıralarında, Adapazarı'nın en işlek caddelerinden olan Milli Egemenlik Caddesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Tunahan Kaya, 54 M ... plakalı minibüsü ile durağa müşteri almak için yanaştığı sırada, yol kenarında bulunan otoparka araç park etmeye çalışan otopark sahibinin oğlu İ.B. ile yol verme nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.B, iddiaya göre işyerinden tabancayı alarak minibüs şoförü Tunahan Kaya ve babası Yusuf Kaya'ya ateş etti. Göğsünden vurulan Tunahan Kaya kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirirken, ayağından yaralanan babası Yusuf Kaya ise tedavi altına alındı.
Hayatını kaybeden Tunahan Kaya'nın 6 ay önce evlendiği öğrenildi.

Cinayetin hemen ardından çekilen bazı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde baba Yusuf Kaya'nın feryadı yürekleri burktu.

Zanlı İ.B. olayın ardından polise teslim olurken olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Adapazarı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi öldürdüğü, 1 kişi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, şehir merkezindeki Milli Egemelik Caddesi Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği karşısındaki otopark önünde, tartıştığı baba Yusuf Kaya'yı yanındaki tabancayla ateş etmesi sonucu yaralayan, oğlu Tunahan Kaya'yı ise öldüren İ.B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen İ.B. tutuklandı.

Dün, şehir merkezindeki Milli Egemelik Caddesi Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği karşısındaki otopark önünde, baba Yusuf Kaya ve oğlu Tunahan Kaya ile İ.B arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, İ.B yanındaki tabancayla baba ve oğluna ateş etmişti. Saldırıda yaralanan baba ile oğlu, 112 Acil Sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, Tuhahan Kaya burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]