Adapazarı'nda feci ölüm!

Adapazarı'nda çatısındaki dalları budamak için çatıya çıkan 91 yaşındaki Mustafa Müftüoğlu çatıdan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tuzla Mahallesi Devoğlu Caddesi'nde meydana gelen olayda evini kapatan dalları budamak için çatıya çıkan Mustafa Müftüoğlu, dengesini kaybederek aşağı düştü. Beton zemine sert düşen yaşlı adam için olay yerine ambulans sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Müftüoğlu'nun öldüğü anlaşıldı.

Yaşlı adamın cansız bedeni savcının yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Hayatını kaybeden Mustafa Müftüoğlu'nun eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu ve Sakaryalı işadamı Halil Müftüoğlu'nun abisi olduğu öğrenildi.



İsmail Müftüoğlu kimdir?


İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Çapa Yüksek Öğretmen Okulu mezunu. 1969 Bağımsızlar Hareketinde, Sakarya Bağımsız milletvekili adayı oldu. Milli Nizam Partisi kurucusu. Milli Selamet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. 1973 seçimlerinde Sakarya'dan milletvekili seçildi. 1975-1977 yılları arasında Adalet Bakanlığı görevini üstlendi. Aynı dönemlerde İçişleri Bakanlığına da vekalet etti.

1974 Kıbrıs Barış Harekâtı sonrasında, Cenevre'de akdolunan konferansa, 2 dönem siyasi müşahit olarak katıldı. Bir müddet öğretmenlik, uzun yıllar avukatlık yaptı. 1971 yılında Milli Nizam Partisinin Anayasa Mahkemesinde görülen davalarına avukat olarak katıldı. 1980 ihtilali sonrası Milli Selamet Partisi ve yetkilileri aleyhine açılan davalara da, tamamının vekili olarak katıldı.

Halen Saadet Partisi GİK üyesi olarak siyasi faaliyetlerim devam etmektedir.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]