Acun'un "Salon turnuvası" programı Sakarya'da başladı

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eski futbolcuları bir araya getirdiği 'Salon Futbolu' yarışması 20.00 itibariyle Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda başladı.

TV 8’den canlı yayınlanaan futbol yarışmasına Sakaryalıların büyük ilgi gösterdi. Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvayı İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Lig TV sunucusu Şansal Büyüka ve binlerce seyirci takip etti. Turnuva için Sakaryalı taraftarlar salonu hınca hınç doldururken salon dışında dapark sorunu yaşandı. Maç öncesi taraftarların ricasını kırmayıp tribünlere 3'lü çektiren Acun Ilıcalı, "Sakarya seyircisi çok farklı ve renkli. Çok yoğun ilgi var. Bu yüzden ikinci kez burada böyle bir turnuva düzenliyoruz" dedi.

Beşiktaş’ta; Tümer Metin, İlhan Mansız, Ahmet Dursun, Tayfur Havutçu, Alpay Özalan
Fenerbahçe’de; Elvir Baliç, Serhat Akın, Yusuf Şimşek, Ceyhun Eriş, Tarık Daşgün, Ali Güneş
Galatasaray’da; Ümit Davala, Ergün Penbe, Hasan Şaş, Ümit Karan, Hakan Ünsal, Ayhan Akman, Evren Turhan
Trabzonspor’da ise; Yattara, Fatih Tekke, Hami Mandıralı, Erman Özgür, Çağdaş Atan gibi unutulmayan efsane futbolcuların yer alacağı turnuvanın 500 bin TL’lik büyük ödülü ihtiyaç sahibi eski futbolculara aktarılacak.

Sakarya Kapalı Spor Salonu’nda 2-18 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan 4 Büyükler Salon Turnuvası’nın tüm maçları canlı yayın ile TV8 ekranlarında olacak.

Turnuva'da ilk maç Galatasaray'ın

Bu akşam başlayan turnuvanın ilk maçında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 6-5 mağlup etti.

Acun Ilıcalı'dan atkılı poz

Acun Ilıcalı, Sakaryaspor atkısını takıp yeşil siyahlı takımı gündeme getirerek Sakaryaspor'a destek verdi. Bu poz sosyal medyada binlerce kişi tarafından beğenildi.

İkinci maç berabere

Turnuvanın ikinci maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılaşma 6-6 beraberlikle sonuçlandı.

Acun Ilıcalı'nın 3'lüsü ve soyunma odasından SakaryaRehberim.com'a özel görüntüler

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]