Acun bombayı patlattı, "Finale Murat Boz, 3 Adam ve..."

Sakarya'da düzenlenen "4 Büyükler Salon Turnuvası" beşinci gün maçlarıyla devam etti.

Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 4 Büyükler Salon Turnuvası'nda takımlar beşinci maçlarını oynadı. Oynanan karşılaşmaları takip etmek üzere salona gelen program yapımcısı Acun Ilıcalı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sakarya'nın yerel basını ve Sakaryalı taraftarlar hakkında övgü dolu açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Dünyanın en zor mesleklerinden biri tartışmasız. İçlerinden gelen biri olarak bu mesleği yapan arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum. öylüyorum. Gecesi gündüzü olmayan, gol yeme şansı olmayan, hata kabul etmeyen çok zor bir meslek. Yakdirde ediyorum hepsini. Çok güzel bir ortam yaşıyoruz. Sakarya seyircisini bilmeyen yok. Türk futbol tarihine zaten isimlerini çok güzel bir seyirci olarak yazmış arkadaşlarımız. Bizimde buraya gelmemizdeki sebep o taraftarın maçlara gelmesiydi. Sağolsunlar bizi hiç yanlız bırakmadılar. Beni bu turnuvada en çok mutlu eden ne diye sorarsanız? Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı,  Sakaryasporlusu beraber oturdu. Beraber maç seyretti. Bizim babalarımız zamanında böyleymiş. Şimdi böyle bir ortam yaşayamıyoruz. Ben futboldaki o kardeşliğin, beraber seyretme duygusunun, gol olduğu zaman bir arkadaşımızın sevinmesinin öbür arkadaşımızın da yanında üzülmesinin yaşanacağı günleri özlüyorum. İnşallah yaşarız" dedi.

"Favoriniz var mı turnuvada?"


Turnuva finalinde seyircilere sürpriz hazırlıkları yaptıklarını söyleyen Ilıcalı, "Ben Fenerbahçeliyim. Bunu her zaman söylüyorum ama ben Fenerbahçeliyim diye insnalar bana küfredecekse işte o zaman üzülürüm. Futbol zamanında ülkemizi bölmek için değil tahmin ettiğiniz gibi bir araya getirmek için icat etmişler. Futbolun bizi bir araya getirmesi lazım. o konuda yine bir özlem duyuyorum. Bizim dört büyükler artı o anadolunun güzel takımları Bursaspor, Sakaryaspor, Kocaelispor, Kocaelispor deyince Sakaryalılar geriliyor. Bunlarında yaşanmayacağı günler istiyorum ben. Yerel basını takip ederim. Yerel basınıda severim. Amerika'da görüpte Türkiye'de olsaydı dediğim bir olaydır bu. Amerika'da her şehrin kanalı var. Burada da var. Büyük şehirlerde özel yayınlar yapıyorlar Amerika'da. Belki ileride  belli olmaz. o teknik alt yapıya sahip olursam öyle bir bomba patlatmak isterim. İsterim ki TV8 prime time da TV 8 olsun. Gündüzleri Sakarya'ya özel yayınlar yapabilelim.  Arada tabiki gelemez. Elimde olsa getirirdim tabiki. Şu an çok önemli bir takımda. Çok önemli bir pozisyonda oynuyor. Nasıl getirelim onu.  Türk futbolunun unutulmaz yıldılarını buraya getirdik. İnşallah bu seyirci ile buluşacağımız günler gelecek. finalde de inşallah büyük ihtimalle TV 8'in yıldızlarıyla 3 Adam (Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç) ben Murat Boz, karşımızda da NTV Spor çıkacak.  Murat Kosova, Metin Tekin, Emek Ege, öyle bir güzel takım olacak. Bir gösteri maçı yapacağız. Orda da iyi olan kazansın. Biz de iyiyiz" şeklinde konuştu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Sakarya'da düzenlenen 4 Büyükler Salon Turnuvası'nı tribünden takip etti.

Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 4 Büyükler Salon Turnuvası tüm hızıyla devam ederken, Sakarya protokolünden de bazı isimler, turnuvayı yakından takip ediyor. Dün gece oynanan müsabakaları izlemek için salona gelen SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, SakaryaRehberim.com mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu. Sakaryalı seyircilerin turnuvaya büyük renk kattığını söyleyen Elmas, "Turnuvayı heyecanla izliyoruz. Sakarya'ya renk kattı. Tebrik ederiz. Bizim takım kötü ama artık bu akşam bakacağız. Sakarya herşeyi yaptığı zaman Türkiye'de örnek oluyor. Buradaki davranışı da seyircileriyle bu turnuvaya renk kattı. Sakarya herşeyin iyisini yapıyor" şeklinde konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]