83 iş makinesi ve 180 kişilik ekiple 51 mahalle yolu ulaşıma açıldı.

Sakarya'da kar nedeniyle ulaşıma kapanan 65 mahalle yolundan 51'i ulaşıma açıldı.
 

Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler devam eden yoğun kar yağışı ile mücadele konusunda aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. 83 iş makinesi ve 180 kişilik ekiple teyakkuzda olan Büyükşehir, kapalı olan mahalle yollarında ulaşımı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.
 

Konuyla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizde etkisini gösteren yoğun kar yağışına karşı ekiplerimiz kapalı olan mahalle yollarında ulaşımların aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sabah saatlerinde kapalı olan 65 mahalle yolundan 51 tanesi ulaşıma açıldı. Olası buzlanmalara karşı da tuzlama çalışmalarımız devam ediyor” denildi.
 

Araçla seyahat uyarısı

Kış lastiği olmayan araçların da trafiğe çıkmaması gerektiğine yer verilen paylaşımda, “Kış lastiği olmayan araçlar trafikte önemli sorunların yaşanmasına sebep olabiliyor. Mal kayıplarının yanında can kayıplarına yaşanmasına kapı aralayacak bu araçlarla seyahat edilmemesi hususunda ayrıca bir hassasiyet beklediğimizi tüm vatandaşlarımıza duyuruyoruz” denildi.
 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]