7 ayda 67 kilo verdi

Kocaali’de yaşayan 22 yaşındaki Seda Nur Tahiroğlu, 7 ayda spor ve diyetle 145 kilodan 78 kiloya düştü.
 
Üniversite mezunu olan Seda Nur Tahiroğlu, aşırı kiloları nedeniyle rahat hareket edemiyor. Kıyafet bulmakta zorlanıyordu. Defalarca diyet yapan ancak sonradan vazgeçen genç kız, 145 kiloya ulaştı. 
Sağlık sorunları yaşamaya başlayan Tahiroğlu, bir sabah aynaya baktı ve zayıflamaya karar verdi. Sağlıklı beslenip spor yapan Seda Nur Tahiroğlu, 7 ayda tam 67 kilo vermeyi başardı. 

İmkansız diye bir şey yok.  Mucize sizsiniz." diyen Tahiroğlu; "145 kiloydum. Toplam 67 kilo verdim. Ciddi sağlık problemleri başlamıştı. Kalp rahatsızlığı geçirdim. Nefes darlığı oluyordu. Defalarca diyet yaptım. Başarılı olamadım. Hep diyete girdiğimde ailem "ye kızım bir daha mı geleceğiz dünyaya", "Can boğazdan gelir, canda boğazdan çıkıyor" dediler. Bir sabah aynaya baktım ve zayıflamaya karar verdim. Sağlıklı beslenip spor yaptım. 2 ayda 22 kilo verdim. Babam beni tanıyamadı. Anneme seslendi "birisi geldi bakarmısın" diye." 

Verdiğim kiloların moralini yerine getirdiğini anlatan Tahiroğlu; "7 ayda sadece spor ve diyet yaparak 67 kilo verdim. Gerçekten "imkansız" diye bir şey yok. Neydim ne oldum. Gerçekten bir rüya gibi geliyor. Kendime bile inanamıyorum. Şimdi eğitmenliğine başladım. Ben yararlandım. Herkes yararlansın dedim. 7 bayanı zayıflattım" diye konuştu. 

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]