5 gündür kayıp; Isparta'ya yolcu nakliyesi yapan araca binerken görüldü

"Zilfinur Bakır, kaybolduğu gün Yalvaç-Isparta arasında yolcu nakliyesi yapan bir minibüsüne binmiş"

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 5 gün evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Zilfinur Bakır'ın Pamukova'da görüldüğü iddia edildi. Emniyet güçlerinin yaptığı çalışmada bir ize rastlanmadı.

Yalvaç ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan 23 yaşındaki Zilfinur Bakır, 5 Mart günü ‘markete gidiyorum’ diyerek evden çıktı. Tekrar eve dönmeyen kadın için ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan emniyet ekipleri Zilfinur Bakır’ın aynı gün 10.30 sıralarında caddede yürürken bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsüne ulaştı. Güvenlik kamerası görüntüsünde Bakır’ın yalnız başına yolda yürüdüğü tespit edildi.
 

Öte yandan Zilfinur Bakır’ın kaybolduğu gün Yalvaç-Isparta arasında yolcu nakliyesi yapan bir minibüsüne bindiği ve Gelendost ilçesine bağlı Yeşilköy mevkiinde indiği iddia edildi. İddia üzerine emniyet ekipleri, yollardaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
 

Zilfinur Bakır’ın bulunmasıyla ilgili çalışmalar sürerken Pamukova'da görüldüğüne dair emniyet güçlerine ihbarda bulunuldu.

İhbarlar üzerine harekete geçen emniyet güçlerinin yaptığı çalışmada Bakır'a ait bir ize rastlanmadı. 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]