4 çocuk annesi anne kurtarılamadı

Pamukova ilçesinde oturan 4 çocuk annesi Damla Şimşir, rahatsızlanması sonucu Pamukova İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane personelinin pandemi nedeniyle Arifiye'de görevlendirilmesi nedeniyle kapatılınca, akrabaları Şimşir'i Geyve İlçe Devlet Hastanesine götürmek istedi. Kadının bulunduğu araç yolda arıza yapınca, başka bir arabayla hastaneye yetiştirilmeye çalışılan talihsiz kadın yolda hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden 28 yaşındaki 4 çocuk annesi Damla Şimşir bugün sabah saatlerinde evlerinin önünde bir anda yere yığıldı.

Yakınları ambulansın geç geleceğini düşünerek kendilerine ait araçla Pamukova Devlet Hastanesine götürdü. Ancak İl Pandemi Kurulunun kararı ile hastane personelinin geçici olarak Arifiye'de görevlendirilmesi nedeni ile Pamukova Devlet Hastanesi kapalı olunca, hasta yakınları Damla Şimşir'i Geyve Devlet Hastanesine götürmek için yola çıktılar.

Damla Şimşir'i hastaneye götürdükleri araç Geyve yakınlarında arızalanınca, hasta başka bir araçla Geyve Devlet Hastanesine götürülen 28 yaşındaki Damla Şimşir hayatını kaybetti. Talihsiz kadının kalp krizinden ölmüş olabileceği değerlendirilirken, kesin ölüm nedeninin yapılan otopsi sonucunda belli olacağı belirtildi.

“HASTANE AÇIK OLSA DAMLA HAYATTA OLACAKTI”

28 yaşındaki 4 çocuk annesi Damla Şimşir’i hastaneye götüren akrabaları şu ifadeleri kullandı:

* Sabah saatlerinde Damla evlerinin önünde yere düşmüş vaziyetteydi. Çenesi kilitlenmişti. Ambulans geç gelir diye kendi aracımızla Pamukova Devlet Hastanesine götürdük. Ama hastane kapalıymış.

* Mecburen Geyve Devlet Hastanesine gitmek için yola çıktık. Ama aracımız yolda arıza yaptı. Hastayı arkamızdan gelen eşinin bulunduğu araca aldık.

* Geyve Devlet Hastanesi acile götürdüğümüzde bize doktor ve görevli sağlık personeli öldüğünü söylediler"

EŞİNİN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Talihsiz kadının 2019 Temmuz ayından da aynı rahatsızlığı geçirdiği ancak tedavi edilerek kurtulduğu belirtilirken, eşi Volkan Şimşir'in Temmuz 2019 ayında sosyal medya hesabından yaptığı “Allahım seni bana ve çocuklarına bağışladığı için, binlerce şükür olsun sana” paylaşımı ise dikkat çekti.
3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]