3 çocuk annesi otobüs şoförü oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma filosunda halk otobüsü şoförü olarak göreve başlayan 3 çocuk annesi Derya Sevinen, görenlerin takdirini topluyor.

Sakarya'da 3 çocuk annesi Derya Sevinen, belediye halk otobüsü şoförü olarak göreve başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi halk otobüsünde göreve başlayan Sevinen, kendisini görerek şaşıranlar olduğunu ve "Yakında sen uçak da sürersin" diyerek destek verdiklerini dile getirdi.

25 yıldır Sakarya’da yaşadığını, evli ve 3 çocuk annesi olduğunu söyleyen Derya Sevinen, “Vatandaşlardan çok güzel tepkiler alıyorum. Tebrik edenler, yakıştıranlar, alkışlayanlar oluyor. Ailem de destek veriyor. Çocuklarıma annelerinin ne iş yaptığı sorulduğunda otobüs şoförü olduğumu söylemeleri elbette onlar için de biraz enteresan oluyor. Bu konuda ise eşim en büyük destekçim. Yakınlarıma işe başladığımı söylediğimde çok şaşırdılar. Yakında sen uçakda sürersin diyenler oldu. Şoförlüğü seviyorum. Daha önce servis aracı şoförüydüm. Uzun bir süre işçi ve öğrenci taşımacılığı yaptım. D ehliyeti almak için çok istekliydim. Çok şükür o da oldu. Daha önce Bahar Hanım’ın haberini de görmüştüm. O yapabiliyorsa ben de yapabilirim dedim. Aslında bütün kadınlar bu işi becerebilir. Bütün kadınları davet ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Belediye otobüslerimizde daha önce Bahar Çamaş görev yapmaya başlamıştı. Çamaş’tan sonra Derya Sevinen de belediye otobüsü şoför ekibimize katıldı. Sevinen’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]