17 yaşındaki Şeyma bulundu

Sakarya'da evden çıkan 17 yaşındaki Şeyma Efe'den 2 gündür haber alınamıyordu, Şeymanur bugün akşam saatlerinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı İlçesi Karakamış Mahallesi'nde oturan Şeyma Efe, Şeker Mahallesi'nde oturan halasının evine misafirliğe gitti. Birkaç gün halasında kalan Efe, geçtiğimiz Pazartesi günü işte bulunan halasını arayarak evine döneceğini söyledi. Pazartesi saat 14.00 sularında halasının evinden ayrılan genç kızdan bir daha haber alınamadı.

Her yerde kızlarını arayan aile bir sonuca varamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Konuyla ilgili SakaryaRehberim.com'a açıklama yapan Efe'nin yakınları, "2 gündür her yerde Şeyma'yı arıyoruz. Halasını arayıp eve gideceğini söylemiş. Halası ona bekleyip birlikte gideceklerini söylemiş fakat Şeyma halasının evinden ayrılmış. Nereye gider hiçbir bilgimiz yok. Şeyma'nın bir rahatsızlığı var. Çok kolay kandırılabilir. O yüzden kaçırılmış olmasından şüpheleniyoruz. Kızımızın hayatından endişe duyuyoruz. Görenlerin duyanların polise veya bize haber vermelerini istiyoruz" demişti.

Alınan bilgilere göre Şeymanur bugün akşam saatlerinde Kent Park'ta bulunarak ailesine teslim edildi.


5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]