"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Sürüşü"

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Sürüşü" kapsamında Motosiklet tutkunları Sakarya'da 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ın mezarını ve evini ziyaret ettiler.

Motosiklet tutkunları 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir araya gelerek buradan konvoy halinde Ankara'ya doğru hareket etti.

 Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı önündeki anma törenine katılacak olan motosiklet tutkunları Sakarya'da  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Dünya Motosiklet  Şampiyonu Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Şampiyon motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu karşıladı.

Sürücülerle birlikte motosiklete binen Yüce, Sofuoğlu ve Kaya  15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ın mezarını ve evini ziyaret ettiler. Motosiklet tutkunları şehidin ailesi ile bir süre sohbet ettikten sonra Ankara'daki törene katılmak için konvoy halinde hareket etti.

Saat 06.00'da başlayan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Sürüşü" kapsamında sürücüler, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı önündeki anma törenine katılacak.Ankara'daki törenin ardından konvoy, Şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki kabrine doğru hareket edecek.
 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]