108 galericinin iş yerleri belli oldu

Arifiye’de yapımı süren Sakarya Oto Galericiler Sitesi'nde hak sahiplerinin dükkanları Söğütlü Noterinin gözetiminde kurayla belirlendi. SATSO Konferans salonunda yoğun katışımla yapılan kura çekiminde toplam 112 dükkan ve 2 yönetim binasının yer alacağı 108 galericinin iş yerleri belli oldu.

 

SENE SONU TESLİM

 

Ziraat Bankası Sakarya şubesi müdürü ve bölge müdürleri de üyelere yönelik kredi bilgilendirmesi yaptığı Kura çekiliş töreninde Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Levent Bal, dükkanların sene sonu itibari ile üyelere teslim edileceği belirtti.

 

AŞIRI TALEP VAR

 

Kooperatif Başkanı Levent Bal; "Projemize çok aşırı talep var şehir dışından işyeri almak isteyen yatırımcıların sırada beklediğini biliyoruz. Mecbur kalmadıkça dükkanları satmamaları yönünde telkinde bulunuyoruz. Üyeler için kârlı bir yatırım olduğunun altını çiziyoruz. Ziraat bankası da bu projemizin yanında olduklarını ve galericiler sitesinin proje finansmanındaki yerini alacak.  Her yönden çalışmalarımız ve projelerimiz hızlı şekilde sürüyor. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda doğru bildiğimiz projeler üzerinde çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]