Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Pamukova'dan Cizre'ye yardım eli

8 yıl önce
Pamukova İlçesi'nde bulunan Şehit Peyami Ortaokulu öğrencileri, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki İsmail Ebul İz Ortaokulu öğrencilerine 24 koli giysi ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

1990 yılında Silopi'de şehit düşen polis memuru Peyami Altun'un adının verildiği Şehit Peyami Ortaokulu, 'Dilek Ağacı Projesi' kapsamında kardeş okul Şırnak Cizre İsmail Ebul İz Ortaokulu'nda eğitim gören 200 öğrencinin okullarına gönderdiği dilekleri zarflar içinde okulda oluşturulan dilek ağacına astı. Her bir öğrencinin dileğinin bulunduğu zarflar veliler ve okula gelen misafirler tarafından alındı. Zarfı alanlar içerisindeki dileği yerine getirdi. Toplanan giyecek ve kırtasiye malzemeleri 24 kolinin içerisine konuldu. Koliler, Cizre'deki İsmail Ebul İz Ortaokulu'na ulaştırılmak üzere kargo firmasına ait araca yüklendi. Düzenlenen törende dualar okunmasının ardından kargo aracı yola çıktı.

Okul müdürü Nurullah Aydın güzel bir projeyi sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Hiç görmediğimiz, belki de bundan sonra görmeyeceğimiz kardeşlerimiz için çok güzel bir iş yaptık. Biz 24 koliye sadece giyecek ve kırtasiye malzemesi koymadık, biz aynı zamanda oraya sevgimizi, merhametimizi, şefkatimizi ve kardeşliğimizi de koyduk" dedi.
Pamukova'dan Cizre'ye yardım eli
Pamukova'dan Cizre'ye yardım eli
Pamukova'dan Cizre'ye yardım eli
Pamukova'dan Cizre'ye yardım eli
Pamukova'dan Cizre'ye yardım eli
Pamukova'dan Cizre'ye yardım eli
Lastik yol yardım
Yol yardım
İlk yardım eğitimi
Yol yardım lastikçi
pamukova süt sakarya
ilk yardım
ehliyet ilk yardım dersi
ilk yardım dersi
pamukova
pamukova ilhan tan tesisleri
Sakarya ↝