Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Esnafın elektrik ve gazı kesilmeyecek

İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu yeni koronavirüs önlemleri kapsamında faaliyetlerini durduran ya da kapalı olan küçük işletmelerin elektrik ve doğal gazları bu ay sonuna kadar kesilmeyecek.

Enerji yönetimi, elektrik ve doğal gaz sektörlerinde şehiriçi dağıtımı üstlenen şirketlerin çatı örgütleri Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) görüştü.

Koronavirüse karşı alınan yeni önlemler sonrasında faaliyetlerini durduran ya da kapalı olan küçük işletmelerin borcu olsa bile elektrik ve gazlarının Aralık ayı boyunca kesilmemesini istedi.

Ocak ayında koşullara uygun olarak durumun yeniden gözden geçirileceği ifade edildi. Sektör kaynakları, Aralık ayı sonuna kadar borcu olan küçük işletmelerin gaz ve elektriklerinin kesilmeyeceğini belirterek, “Lokanta, cafe, düğün salonu gibi bazı işletmeler faaliyetlerine ara verdi. Bunların, borçları olsa bile gaz ve elektrikleri kesilmeyecek” dedi.

4 yıl önce
Elektrik, Elektronik
Elektrik-Elektronik-Endüstriyel Malzeme Satış, Otomasyon ve Bobinaj
Elektrik
Elektrik Elektronik Tamir Bakım ve Servis
Elektrik Panoları İmalatı
Elektrik panoları imalatı
Elektrik taahhüt
Elektrik arıza
Bina elektrik arıza
Elektrik motorları
Elektrik motorları fan kapakları
özkoçlar elektrik
Sakarya elektrik süpürgesi satışı
adapazarı elektrik
adapazarı elektrik pano montajı
Elektrik süpürgesi satışı
sakarya elektrik pano montajı
Sakarya ↝