Yüce ziyaretlerini Adapazarı ile sürdürdü

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, vatandaşla hasbihal ettiği ve şehri yakından dinlediği ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Adapazarı ilçesinde sürdürdüğü ziyaretlerde konuşan Başkan Yüce, “Bizler çalışmalarımızla halkın gönlünü fetheden davanın neferleriyiz. Toplumun her kesiminin yanında yer alan ve yorulmadan, durmadan çalışan kişileriz. Şehrimize hizmet etme imkanını en güzel şekilde değerlendirmeye devam ederek bugünün ve geleceğin örnek şehri Sakarya’yı her geçen gün daha ileri taşıyacağız” dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bu defa Adapazarı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerine AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı’nda başlayan Başkan Yüce sonrasında Adapazarı Belediyesi, Sakarya Muhtarlar Derneği, Adapazarı Ziraat Odası, Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretleri esnasında Başkan Yüce’ye Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın ve yönetimi ile Büyükşehir bürokratları eşlik etti. Temaslarında Sakarya için yapılan çalışma ve projelerden bahseden Başkan Yüce, Sakarya’ya ve bu şehrin insanına sevdalı olduğunu, yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.
 Şehrimiz için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz

Görev süresi boyunca Sakarya’nın menfaati için yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Yüce, “Bizler çalışmalarımızla halkın gönlünü fetheden davanın neferleriyiz. Toplumun her kesiminin yanında yer alan ve yorulmadan, durmadan çalışan kişileriz. Aynı zamanda çalışmalarımızla her zaman örnek olduk. Göreve geldiğimiz üç sene boyunca gündüz demedik gece demedik kardeşlik düsturuyla vatandaşa hizmet ettik. Çalışmalarımızın hepsini ilçe belediyelerimizle birlikte yürüttük. Hangi ilçemizin neye ihtiyacı varsa anında başkanlarımızla irtibata geçerek o ilçemizin ihtiyacını karşıladık. Bir şehir üç ana fonksiyonuyla var olur. Bunlar; altyapı, üstyapı ve ekonomidir. Altyapı çalışmalarını eksiksiz ve sağlam şekilde yaptığımız caddelerimizin üstyapılarını şehrimizin mimarisine yakışır bir şekilde yeni görünümüne kavuşturuyoruz. Üretime verdiğimiz önem ve destekle şehrimizin ekonomisine de önemli katkılar sağladık. Böylelikle bu üç ana fonksiyonu Sakarya’da eksiksiz bir şekilde tamamladık diyebiliriz” dedi.
 Adapazarı’nın sadece üstyapısına 50 Milyon TL

Açıklamalarına devam eden Başkan Yüce, “Adapazarı ilçemize bugüne kadar sadece üstyapıda yaptığımız çalışmalarla 50 milyon TL’lik yatırım kazandırdık. Baştan aşağı yenilediğimiz grup yolları ve mahalleleri vatandaşımızın hizmetine sunduk. İnşallah bu sene hedefimiz Adapazarı dahil olmak üzere Sakarya’nın tüm ilçelerinde asfalt atılmadık bir metre alan dahi bırakmamak. Aynı zamanda yenilediğimiz altyapı ile ilçemizin su sorununu tamamen ortadan kaldırırken aynı zamanda kayıp ve kaçak oranını en aza indirdik. Böylelikle şehrimizin bir damla suyunun dahi israf edilmemesini sağladık. Çok şükür vatandaşımızın ve sizlerin destekleriyle şehrimize hizmet etme imkanı bulduk. Bu imkanı en güzel şekilde değerlendirmeye devam ederek bugünün ve geleceğin örnek şehri Sakarya’yı her geçen gün daha ileri taşıyacağız” ifadelerinde bulundu.


 

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]