Yola dökülen yağ kazaya sebep oldu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, yola dökülen yağ nedeniyle aynı yerde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 01.00 sıralarında Orhangazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Orhangazi Caddesi'nden Dörtyol istikametine ilerleyen ve sürücüsü belirlenemeyen 54 HC 0.. plakalı otomobil, TEK kavşağı mevkiinde yola dökülen yağ nedeniyle kayarak savruldu. Orta refüjdeki ağaçları yıkarak karşı şeride geçen otomobil, önce park halindeki 54 ZY 9.. plakalı otomobile, sonra da bir iş yerinin duvarına çarptı.

Kazayı yapan araç sürücüsü ruhsatını alarak olay yerinden ayrıldı

Kazayı gören vatandaşlar, sürücüye yardım etmek için hemen kaza yapan aracın yanına giderken, iddiaya göre kaza yapan araç sürücüsü, araçtan ruhsatı da alarak ayrıldı. Olay yerindeki vatandaşlar şaşkınlıklarını henüz üzerinden atamamışken bu kez de aynı yerde Doğan Ç. idaresindeki 34 JF 73.. plakalı otomobil, yine yola dökülen yağ nedeniyle, kayarak savruldu.

Bankete çarparak tekrar yol ortasına savrulan otomobilin sürücüsü Doğan Ç. ile yolcu olarak bulunan Berkcan Ç. ve Akın Y. yaralandı. Kaza sonrasında Doğan Ç. araç içerisinde sıkışırken olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiyenin gelmesini beklemeyen bazı vatandaşlar, polisin uyarılarına rağmen otomobilin kapısını kırarak yaralıya müdahale etmeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralılardan Doğan Ç. ve Akın Y., Toyota İlk Yardım Hastanesi’ne, Berkcan Ç. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle yol, bir süre trafiğe kapandı. Kazaya sebep olan yağ, belediye ekipleri tarafından temizlenirken, kaza yapan araçların çekiciyle olay yerinden kaldırılmasının ardından yol, trafiğe açıldı. Polis, olay yerinden ayrılan diğer aracın sürücüsünü tespit etmek için araştırmalarını sürdürürken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]