Yeni meslek: Düğün danışmanları!

İki insanın hayatını birleştirdiği ve bu özel günde sevdikleri ile eğlendiği en özel anlar düğünlerde yaşanır. Bir düğünde yenecek yemeklerden tutun da ortamın dekorasyonuna kadar her şey büyük önem taşır. Bu ehemmiyeti büyük günde her şeyin kusursuz hale gelmesini sağlamak ise düğün danışmanlarının işidir. Peki düğün danışmanından hizmet alınmalı mıdır? Hepsi bu yazıda!!

Düğün Danışmanından Hangi Konularda Hizmet Talep Edilmeli?

Düğün danışmanından düğüne dair her konuda hizmet ve yardım talep edebilirsiniz. Fakat en çok hizmet almanız gereken durumlar üç aşağı beş yukarı belli olmaktadır. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Düğün için seçilecek olan mekanı düğün danışmanı belirlemelidir. Siz nasıl bir ortam istediğinizi ve bu konuya dair bütün hayallerinizi düğün danışmanına her bir ayrıntısıyla anlatınız. Gerisini ise ona bırakın deriz.
  • Özellikle farklı bir ambiyansa sahip alanlardan birinde düğün yapmak isteyen biriyseniz seçim her daim düğün danışmanına ait olmalıdır.
  • Organizasyon kısmı ile de danışmanın ilgilenmesi gerekir. Kokteyller, içecekler ve yemekler gibi birçok konudaki elit seçimleri düğün danışmanı yapmalıdır.
  • Düğün davetiyelerinin tasarımına kadar birçok konuda size fikir verebilecek olan düğün danışmanları sayesinde bu süreci en iyi şekilde atlatabilmiş olacaksınız.
  • Düğün danışmanlarından hizmet talep edilmesi gereken bir diğer konu ise gelin ve damadın giyim stilidir. Gelin başından gelin çiçeğine kadar tüm düğün danışmanları her zaman için fikir beyanında bulunmaktadır.
  • Tabii bu fikirler siz danışmandan fikir talep etmek istediğiniz sürece mümkündür; bu özel süreçte her şey sizin istediğiniz gibi ilerletilmek üzere planlanır ve buna uygun davranılır. Her şeyin yolunda gitmesi adına bu çok önemlidir.

Düğün Danışmanı Hizmet Ücreti Ne Kadardır?

Günümüzde her bir hizmete gelen zamlarla beraber düğün danışmanlarının sunduğu hizmete de zamlar gelmiştir. Fakat bu durum tamamen firmadan firmaya değiştiği için net bir şey söylenmesi imkansızdır. Herkes kendi bütçesine uygun olan bir düğün danışmanı hizmet fiyatı bulabilir diye düşünüyoruz. Önemli olan tamamen anlaşabileceğiniz ve yüksek oranda güvenebileceğiniz bir kişiyle çalışmaktır. Fiyat politikası genel olarak verilecek hizmet içerisinde yer alan kriterlere göre netleştirilmektedir. Yine de bir taban fiyat belirtmek gerekirse düğün danışmanlarının ücreti 10.000TL altına düşmemektedir.

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]