Yedek Parça Bayilerine Ödül

Koç Topluluğu şirketlerinden ve kuruluşunun 45'inci yılını kutlayan Otokar, Sapanca'daki Richmond Nua Oteli'nde yetkili toptan yedek parça bayileri ile bir araya gelerek üstün başarı gösteren bayilerini ödüllendirdi.

Toplantıya Otokar adına Genel Müdür Yardımcısı Murat Ulutaş, Satış Sonrası Hizmetler Birimi Müdürü Levent Sayar, Otokar yöneticilerinden Esen Kurtulan, Yedek Parça Birim Yöneticisi Tayfun Çimili, Yedek Parça Satış Sorumlusu Kadir Köprücü ve Yedek Parça Lojistik Sorumlusu Uğur Kuş katıldı.

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Murat Ulutaş, otomotiv sektöründe yedek parça dağıtım ağının çok önemli ve hassas bir konu olduğunu belirterek, "Yedek parça tedariki zamanlama açısından ve araç sahipleri için çok önemli. Kullanıcıların orijinal yedek parça kullanımı konusunda bilinçlenmesi, bayilerimizin de başarısını arttıran bir unsur olmaktadır. Bu anlamda Otokar bayileri ve Otokar temsilcileri Türkiye'de başarılı çalışmalara imza atmışlardır." dedi.
Ulutaş, geçtiğimiz yıl yüksek satış başarısı gösteren Demircioğlu Motorlu Araçlar'a "2007 yılı Satış Ödülü"nü, Satış Sonrası Hizmetler Birimi Müdürü Levent Sayar ise "Bayi Standartlarına Uyum Ödülü"nü Gaye Otomotiv'e takdim etti.

Otokar yöneticileri toplantıda, bayilerle 2008 sonu hedefleri ve bayi standartlarının arttırılması konusundaki görüşlerini de paylaştı. Ayrıca toplantıya katılan Otokar yetkili toptan yedek parça bayileri Kayalar Otomotiv, Maye Otomotiv, Oto Özdal, Gaye Otomotiv ve Demircioğlu Motorlu Araçlar'a birer katılım plaketi verildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]