Yangında ağır yaralanan Dursun Efe İstanbul'a sevk edildi

Adapazarı Evrenköy'de yangında ablası ölen kendisi ağır yaralanan 8 yaşındaki Dursun Efe Eski, Kartal Eğiitm ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne sevk edildi.

Evrenköy Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda; kayınvalidesinin evine misafirliğe inen annenin çocuklarının ısınması için bıraktığı elektrikli sobanın devrilmesi sonucu küçük kardeşlerin yattığı yatak alev aldı.

Anne ve büyükannenin durumu fark etmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye sevk edilirken aile çocukları kurtarmak için büyük çaba gösterdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu alevler söndürülerek 2 kardeş yangından kurtarılırken kardeşlerden 11 yaşındaki Nehir Eski hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 8 yaşındaki Dursun Efe Eski ve dumandan zehirlenen anne Nuray Eski ise yapılan ilk müdahale sonrası Yenikent Devlet Hastanesine sevk edildi.

DURUMU AĞIR!

Yangında ağır yaralanan 8 yaşındaki Dursun Efe Eski, Yenikent Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahale sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Anne ise tedavisi sonrası taburcu edildi.

Ağır yaralı kardeş Dursun Efe Eski ise Kartal Eğiitm ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne sevk edildi
 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]