Vicdansız sürücü tutuklandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde çarpıp kaçtığı kişinin ölümüne neden olan ve olay yerindeki parçalardan yola çıkılarak jandarma tarafından yakalanan sürücü tutuklandı.

Tem Otoyolu Yayalar Mahallesi mevkiinde dün gece 02.40 sıralarında plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir araç Haydar Ortakçı'ya (58) ve emniyet şeridinde duran 06 CUS *** plakalı tıra çarpıp kaçtı.

Yol kenarına savrulan Ortakçı, hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri kaçan aracı belirlemek için çalışma başlattı.  Olay yerinde yapılan incelemelerde yol kenarında toprak zemin üzerinde beyaz renk araç parçası ve içerisinde araç modelini belirtir yazı bulundu.

Parçadan yola çıkan ekipler, aracın marka ve modelini belirledi. Söz konusu araca uyan bir aracın Kuzey Marmara Otoyolu'na giriş yaptığı tespit edildi.

Şüpheli olduğu değerlendirilen aracın yakalanması için İl Jandarma Komutanlığı Otoyol Trafik ekipleriyle yapılan koordine sonucunda olay yerinden kaçtığı değerlendirilen araç Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki benzin istasyonuna ait tır parkında yakalandı. Araç içerisinde E.Ş. (30) ve E.Y. (29) isimli şahıslar gözaltına alındı.

Aracın sağ kısmının hasarlı olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan şüphelilerden araç sürücüsü E.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]