Velilere Bilgisayar Kursu Açıldı

Bilgisayar teknolojisinin hızla ilerlediği günümüzde Serdivan Ticaret Meslek Lisesi, öğrenci velilerine yönelik olarak bilgisayar kullanımını kursu açtı.

E-Aile adının verildiği “Temel Bilgisayar Okur Yazarlığı ve Ofis Programları Kullanımı Kursu” projesinde öğrenciler görev yapacak. Okulun 11-C sınıfından 22 öğrenci cumartesi ve pazar günleri dörder saat olarak planlanan kursta öğretici olarak çalışacaklar.

Anne ve babalara temel bilgisayar becerisinin kazandırılmasının amaçlandığı kursun açılışına Serdivan İlçe Kaymakamı Fahri Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, eğitimciler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Mithat Şahin günümüzde bilginin her şeyden çok değerli bir konuma geldiğini belirterek, öğrenci velilerine bilgiye ulaşmada en etkili yol olan bilgisayar kullanmayı öğretmekten büyük memnunluk duyacaklarını söyledi.

Serdivan Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mithat Şahin, toplamda 110 saat sürecek kursa 33 öğrenci velisinin katıldığını belirterek kursun açılmasına destek veren herkese teşekkür etti. Okulun bilgisayar öğretmeni Nazım Emre Şavklı’nın rehberliğinde yürütülecek projede görev alan 11-C sınıfından 22 öğrenci 30 Mayıs 2010 gününe kadar devam edecek kursta anne ve babalarına bilgisayar öğretecekler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]