Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Vanilyalı İlişkiler'in Oyuncuları Çark Caddesi'ndeydi

İlimizde bir çok ünlüyü ağırlayan Gez Ayakkabı; önceki gün de "Vanilyalı İlişkiler" adlı Tiyatro'nun ünlü oyuncularını ağırladı.
 
İlimizde 5 Nokta 4 Event'in Organizasyonu için gelen "Vanilyalı İlişkiler" adlı Tiyatro'nun oyuncuları; Asuman Dabak, Ufuk Özkan, Zuhal Yalçın, Romino Özipekçi ve Atilla Irgılata; SAÜ'deki oyunun öncesi; Çark Caddesi''nde bulunan Gez Ayakkabı'ya uğrayarak, alışveriş yaptı.

Ünlü oyuncularla yakından ve tek tek ilgilenen Gez Ayakkabı'nın sahibi Atilla Gez; onların istediği model ayakkabıları anında bularak, sanatçılara hediye etti.

Mekanlarında bir çok ünlüyü ağırladığını dile getiren Gez Ayakkabı'nın sahibi Atilla Gez; ünlü tiyatrocuları ağırlamaktan da büyük onur duyduğunu söyledi.

Vanilyalı İlişkiler'in Oyuncuları Çark Caddesi'ndeydi
Vanilyalı İlişkiler'in Oyuncuları Çark Caddesi'ndeydi
15 yıl önce
vanilyalı dondurma
profesyonel ilişkiler
çark sanayi sitesi
çark caddesinde pizzası
Adapazarı çark taksi
halkla ilişkiler
Sakarya ↝