Vali Coş, Toyota Boshoku'da işçilerle yemek yedi

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Toyota Boshoku’nun istihdama vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür belgesi takdim törenine katılarak, işçilerle öğle yemeği yedi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Toyota Boshoku’nun istihdama vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür belgesi takdim törenine katıldı. Toyota Boshoku Türkiye Başkanı Halim Turhan tarafından kapı da karşılanan Vali Coş ile protokol toplantı salonunda geçildi. İş-Kur Sakarya Müdürü Tekin Kaya, Sakarya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun hazır bulunduğu toplantı da Toyota Boshoku Türkiye Başkanı Halim Turhan fabrika hakkında bilgiler verdi. Kısa bir sunumun ardından Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı konuşmada, “Sakarya’mıza, Türkiye’mize yatırım yaptığınız için teşekkür ediyoruz. Bu yatırımların daha da gelişmesi, büyümesi arzumuz. Bu anlamda sizin başarılı olması işlerinizin yolunda gitmesi sadece Türkiye’ye yakın çevresine değil Dünya’nın 4 bir yanına üretim ve servis sağlayacak şekilde gelişmesi en büyük arzumuz. Onun için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Biz de arkadaşlarımdan aldığımız bilgilere göre, bugüne kadar bizim kuruluşlarımızda fevkalade büyük işler özellikle İş-Kur’da işçilerimizin eğitimi konusunda, İş arayanların eğitimi konusunda, İşçi talebimizin karşılanması konusunda güzel bir işbirliği gerçekleştirdiğinizi öğrendik. Bu örnek işbirliğinizden dolayı tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, teşekkür belgesini Toyota Boshoku Türkiye Başkanı Halim Turhan’a takdim etti. Törenin ardından Vali Coş, işçilerle öğle yemeği yemesinin ardından program sona erdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]