Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Üsteğmen Mesut Atalay'ın Sır İntiharı!

17 yıl önce
Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli Üsteğmen Mesut Atalay beylik tabancasıyla intihar etti.  

Erenler İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mesut Atalay (27), Erenkent Sitesi'nde bulunan evinde şakağına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti.

Ağustos ayında Elazığ'dan Sakarya'ya tayini çıkan Üsteğmen Atalay'ın yanında bulunan kardeşi Yalçın Atalay'ı (23) bakkala gönderdiği ve daha sonra beylik tabancasıyla intihar ettiği öğrenildi. Konyalı olan Üsteğmen'in sağ şakağından giren kurşunun sol şakağından çıktığı belirlendi.

Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Üsteğmen'in naaşı Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı'na götürülecek.

Alayda yapılacak törenin ardından Üsteğmen Atalay'ın naaşı İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
Üsteğmen Mesut Atalay'ın Sır İntiharı!
Üsteğmen Mesut Atalay'ın Sır İntiharı!
Üsteğmen Mesut Atalay'ın Sır İntiharı!
Üsteğmen Mesut Atalay'ın Sır İntiharı!
Üsteğmen Mesut Atalay'ın Sır İntiharı! - 1. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com