Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Türkiye Partisi Teşkilatlanmasını Sürdürüyor

16 yıl önce

Türkiye Partisi teşkilatlanmaya devam ediyor.

İlk bakışta Anavatan Partisi ağırlıklı görüntü veren Türkiye Partisi ilçelerde teşkilatlanmaya başlaması ile birlikte her düşünceye açık olduğunu gösterdi.

Önceki ilçe yapılanmalarında Anavatan, CHP kökenli bir teşkilat yapısının ardından Serdivan ilçe de MHP kökenli Yavuz ALEMDAR’A görev veren Türkiye Partisi, son olarak Sapanca ilçe teşkilatını kurma görevini yine MHP kökenli olan Onur SÖNMEZ’e verdi.

Genç, çalışkan kamu yönetimi mezunu olan Onur SÖNMEZ ilçenin sevilen simalarından. İşletmecilik yapan Onur SÖNMEZ "Türkiye Parti'sinde yeni oluşumun içinde olmaktan büyük mutluluk duydum. Dürüst, çalışkan milleti ve devleti için çalışan bir liderle bu zorlu yola çıkmış olmaktan dolayı kendimi şanslı görüyorum. İnşallah kısa sürede yapacağımız teşkilat çalışmasının ardından ilçemize yakışır bir teşkilatla milletimizin huzuruna çıkacağız" dedi.

Türkiye Partisi İl başkanı Aydın ZENGİN’de "Temiz, siyaseti, milleti ve devleti için yapan arkadaşlarla beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Onur kardeşimizin partimizde görev alması bizim gücümüzü arttırmıştır. Kendisine ve kuracağı yönetime şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye Partisi Teşkilatlanmasını Sürdürüyor
Barbekü partisi
Bekarlığa veda partisi
SPA Partisi
Yeni yıl partisi
Çay partisi
Okula merhaba partisi
türkiye gezisi
turkiye
Türkiye otobüs firmaları
türkiye
türkiye bdm dil kursları
türkiye dhl
Sakarya ↝