Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Türkiye BM'nin Gıda Krizi Listesinde

Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı Direktörü Josette Sheeran, dünyayı etkileyen gıda krizinden etkilenmesi olası ülkeler listesinde Türkiye'nin de bulunduğunu açıkladı.

Amerika'nın Sesi Radyosu'nun haberine göre, BM tarafından açıklanan "Gıda Krizinden Etkilenme Riski Taşıyan Ülkeler" listesinde, Türkiye son sıralarda yer alıyor.

Listenin başında ise, başta Afrika ve Asya ülkeleri olmak üzere, Irak, Filistin, Çin ve bazı Güney Amerika ülkeleri bulunuyor.

Türkiye "en az riskli ülkeler" arasında yer almasına rağmen; özellikle kırsal kesimde yaşayanlar, çiftçiler ve şehirlerde yaşayan fakir halkın "gıda kıtlığından en çok zarar görebilecekler" arasında olduğu belirtildi.

BM Dünya Gıda Programı Direktörü Josette Sheeran, gıda krizinin hemen giderilemeyecek kadar ciddi olduğunu söyledi.

17 yıl önce
Paslanmaz Süt ve Gıda Makinaları İmalatı
Gıda İmalatı
Toptan Gıda, İçecek, Tütün Ürünleri
Barkod gıda sicili
Gıda analiz labarotuvarı
Gıda işleme makinaları bıçakları
Paslanmaz gıda makinaları
Toptan gıda
Gıda işletmesi ilaçlama
Sakarya gıda
Türkiye ulaşım
Türkiye otobüs firmaları
türkiye
türkiye bdm dil kursları
gıda ürünleri
Sakarya ↝