Türk-İş Genel Başkanı Atalay'dan, Anadolu Ajansı'na ziyaret

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğü\'nü ziyaret etti.

Atalay, görevine yeni başlayan Bölge Müdürü Cemal Coşkun\'a "hayırlı olsun" dileklerini iletti. 

Sakaryalı olduğunu ve Sakarya\'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Atalay, Sakaryaspor\'u yakından takip ettiğini söyledi.

Sakaryaspor\'un son 5-6 sene sıkıntı çektiğini, geçen sezon son maçla ligde kaldığını anımsatan Atalay, alacaklı futbolcuların borçlarının ödendiğini, transferin açıldığını belirterek, "Yeni takım yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada Sayın Bakan\'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı\'mızın, siyasi partililerimizin ve Sakarya\'daki iş adamlarının emeği var. Sakarya\'da insanlar Sakaryaspor\'a bakıyorlar. Ben de onlardan biriyim" diye konuştu.

Sakaryaspor\'un bu sene şampiyon olacağına inandığını vurgulayan Atalay, şunları kaydetti:

"Her zaman Sakaryaspor için gücüm neye yettiyse bu güne kadar yapmaya gayret ettim ve yaptım. Sakaryaspor\'un en zor zamanlarında yanında oldum. Sakarya vilayeti Sakaryaspor\'la nefes alıyor. Üzerime düşen bir şey varsa zevkle, imkanlarım olduğu müddetçe Sakaryaspor\'a kullanmaya gayret ederim. Takımın bu sene geçen sezondan çok iyi oyduğunu söylüyorlar. Görme imkanım olmadı, en kısa zamanda seyredeceğim."

Coşkun da AA\'nın çalışmaları hakkında Atalay\'a bilgi verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]