Tur Almanya'ya Kaldı

Avrupa Fatihi, Ali Sami Yen'de kükreyemedi! UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Leverkusen'i ağırlayan ve 90 dakika sahasına hapseden Galatasaray, istediği golü bulamadı! Kar yağışı altında oynanan maçta birçok gol pozisyonunu harcayan Aslan, tur anahtarını 21 Şubat'ta Almanya'da alacak!

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Galatasaray ile Bayer 04 Leverkusen, ilk yarıyı 0-0 beraberlikle tamamladı. Karşılaşmaya başlarken tüm sahada pres uygulayan ve rakibine boş alan bırakmamaya çalışan Galatasaray, oyunu büyük oranda rakip sahada oynamayı başardı. Özellikle Arda ve Uğur'la kanatlardan atak organizasyonları yapan sarı-kırmızılı takım, Bayer 04 Leverkusen ceza sahasına kadar çok sayıda pozisyonu getirse de ilk yarıda golle tanışamadı. Sarı-kırmızılı takımda Mehmet Topal'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşlar da tehlike yaratamadı.

Galatasaray'ın özellikle orta sahadaki baskılı oyunu sonrası bu alanda çok top kaybı yapan Bayer 04 Leverkusen, atak geliştirmekte sıkıntı yaşadı. Galatasaray kalesine göbekten ara paslarla yaklaşmaya çalışan konuk ekip, ilk yarıda tehlike yaratacak bir pozisyon yakalayamadı.

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Lucilio Cardoso Cortez Batista, Joao Santos Ferreira, Sergio Lacroix (Portekiz)

Galatasaray: Orkun, Uğur, Emre, Servet, Volkan, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Ümit, Hakan

Bayer 04 Leverkusen: Adler, Castro, Friedrich, Callson, Sarpei, Schneider, Vidal, Rolfes, Barnetta, Kiebling, Barbarez

Ajansspor

16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]