Toplu taşıma araçlarına yeni düzenleme

Büyükşehir Belediyesi otobüs seferlerinde yaz uygulamasının sona erdiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Şehir içi ulaşımında herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ulaşımda etkin, verimli, vatandaş memnuniyetini önceleyen çalışmalarımız sürecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, belediye otobüslerinde eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte değişiklikler yapıldığını belirtti. Toplu taşımada Sakaryalılara etkin ve verimli hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade eden Pistil, 28 Eylül Pazartesi günü itibariyle değişiklik yapılan güzergâhların ayrıntılarını paylaştı.

Otobüs Seferlerinde Değişiklik

Pistil, “Yapılan yeni düzenlemeyle 21/A ve 21/B hatları Karaman güzergâhında; 22/A ve 22/B hatları ise Camili güzergâhlarında hemşerilerimize hizmet sunacak. 21/A otobüsü Karaman’dan Çark Caddesi’ne, o güzergâhtan da Kampüs’e devam edecek. 21/B otobüsü ise Karaman’dan Adnan Menderes Caddesi’ne, bu arter üzerinden de Kampüs’e çıkacak. Camili’de hizmet veren 22/A Çark Caddesi üzerinden Kampüs’e gidecek. 22/B otobüslerimiz ise Adnan Menderes Caddesi üzerinden hizmet vermeye devam edecek. Şehir içi ulaşımında herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizde toplu taşıma araçlarının yeri her geçen gün artıyor. Hemşerilerimiz bu konuda toplu taşımayı tercih ederek şehir içi trafiğe olumlu yönde katkı sağlıyorlar. İnşallah Sakarya gerçekleştirilen çalışmalar ile ulaşımda gelişimini sürdürecek. Belediyemiz otobüs hatlarına ait hareket saati ve güzergâh bilgilerine Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden (www.sakarya.bel.tr) veya SAKUS mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz" dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]