Toçoğlu'ndan, PVC İhtisas OSB'si için destek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve SATSO 32. Meslek Grubu’nu misafir etti.

Heyet, Başkan Toçoğlu’ndan kurulması düşünülen PVC ihtisas OSB’si için destek isterken; Toçoğlu, “Gelişen Sakarya’da düzenli bir sanayi için bu konuda size destek vermeye hazırız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul ve 32. Meslek Grubu üyelerini misafir etti. SATSO Başkanı Kösemusul, “Bizlerle her zaman birlikte olan Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz, daha düzenli bir şehir istiyoruz. Çarpık sanayileşmeye karşıyız ve kümelenmelere önem veriyoruz. Bu yüzden 32. meslek grubundaki arkadaşlarımızla birlikte PVC İhtisas OSB’si hakkında Sayın Başkanımızla görüşme yaptık. İlgisinden ve desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Misafirlerinin projesini dikkatle dinleyen ve not alan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin tüm dinamikleriyle her zaman bir araya geliyoruz. SATSO Başkanımızın ve meslek grubu üyelerimizin taleplerini dinledik. Biz, sanayi kuruluşlarımızın sağlıklı şartlar altında faaliyetlerini sürdürmeleri için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye hazırız. Çok daha güzel ve gelişmiş bir Sakarya hedefiyle gerçekleştirilecek tüm çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]