"Tercüme Bizim İşimiz, Bize Güvenebilirsiniz"

Sakarya firmalarını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Güven Tercüme

21 yıldır," Tercüme Bizim İşimiz, Bize Güvenebilirsiniz" sloganıyla kendinden emin adımlarla ilerleyen Güven Tercüme çeviri konusunda hizmet veriyor.

Peki Güven Tercüme Hangi Alanlarda Hizmet Veriyor

Firma, deneyimli ve uzman kadrosuyla hukuki, teknik, tıbbi, ticari, edebi, akademik ve diğer alanlarda profesyonel çeviri yapmaktadır.

Dünya Dillerinden Birçoğuna Çeviri Yapıyor

Yeminli tercümanlarıyla Güven Tercüme, her türlü metin, belge, sözlü ve simültane tercüme işini bütün dünya dillerinden Türkçeye ve Türkçeden bütün dünya dillerine olmak üzere farklı alternatiflerle gerçekleştirmektedir.

Hangi Dillere Çeviri Yapıyorlar

Güven Tercüme, en çağdaş ve en iyi teknik olanaklarla İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça, Rusça, Flemenkçe (Hollandaca), Romence, Ukraynaca, Bulgarca başta olmak üzere daha bir çok dilde yabancı dillerden Türkçe’ye, Türkçe’den yabancı dillere tercüme hizmetleri vermektedir.

"En İyi, En Hızlı ve En Ekonomik Hizmet"

Kaliteyi sizlere en hızlı ve en ekonomik biçimde vermeyi hedefleyen Güven Tercüme, çevirileri 15 dakika ile 1 gün içinde müşterilerine teslim ediyor.

"Bu İşi Amatörce Yapanlardan Ayrılıyoruz"

Başarılı akademisyen kadrosu ile çevirilecek metinlerin üzerine dikkatle eğilen Güven Tercüme yetkilileri; "Biz çeviri yaparken cümlelerin ne manaya gelebileceği konusunda ciddi araştırmalar yapıyor, en sağlıklı çeviriyi hazırlamaya çalışıyoruz, işte bu noktada tercüme işini amatörce yapan, önüne gelen herşeyi nasıl olduğu önemli olmadan, bir şekilde çevirenlerden ayrılıyoruz" şeklinde açıklama yapıyor.

SakaryaRehberim ekibi olarak biz de bu profesyonel çizgiyi takdir ediyor, çeviri konusunda yardıma ihtiyacı olanların tereddüt etmeden Güven Tercüme'ye uğramalarını tavsiye ediyoruz.

Güven Tercüme Bürosu için tıklayınız.

Telefon: 0 264 2822270 

Güven Tercüme Bürosu için tıklayınız.

Telefon: 0 264 2822270 

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]