Telekom'dan Açıklama

Türk Telekom uyguladığı sabit ücret konusunda çıkan haberlere, yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Telekom'un açıklamasında, alınan kararın geçerliliğin olmadığı belirtildi.

Türk Telekom, sabit ücret aleyhindeki Tüketici Hakem Heyeti kararının bir yargı kararı olmadığını belirterek, “Türk Telekom bir yargı kararı niteliği taşımayan Hakem Heyeti kararının iptali için yeni bir dava açmıştır. Yasal süreç devam etmektedir” dedi.

Türk Telekom uyguladığı sabit ücret konusunda çıkan haberlere, yaptığı açıklama ile yanıt verdi. “Haberlerde sözü geçen Tüketici Hakem Heyetleri, Anayasa Mahkemesi’nin kısa bir süre önce açıklanan kararına göre mahkeme niteliğinde değildir” denilen açıklamada, sabit ücret aleyhindeki Tüketici Hakem Heyeti kararı bir yargı kararı olmadığına dikkat çekildi.

Telekom, daha önce de benzer nitelikte hakem heyeti kararları verildiğini ancak tamamına Türk Telekom tarafından yapılan başvurular sonucunda mahkemeler tarafından iptal edildiği kaydedildi. Açıklamada, “Basında yer alan son tüketici hakem heyeti kararı ile ilgili de gerekli başvurular ilgili mahkemelere yapılmıştır. Türk Telekom bir yargı kararı niteliği taşımayan Hakem Heyeti kararının iptali için yeni bir dava açmıştır. Yasal süreç devam etmektedir” denildi.

16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]