Telekom İl Müdürü Zengin Başkandan Dişli'yi Ziyaret

Türk Telekom Sakarya İl Müdürü Ahmet Hamdi Zengin, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret ederek kurum olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret eden Türk Telekom Sakarya İl Müdürü Ahmet Hamdi Zengin, iletişim ve telekomünikasyon sektöründe her geçen gün yeni gelişmelerin yaşandığına ve yeni hizmetlerin devreye girdiğini belirterek, "Telekomünikasyon sektöründe her geçen gün gelişmeler yaşanmaktadır. Yaşanan teknolojik gelişmeler yeni yeni hizmetlerin devreye girmesine neden olmaktadır. Biz de müdürlük olarak yeni gelişmelere ve hizmetlere ayak uydurmak, daha kaliteli, daha iyi hizmet sunmak için alt yapı çalışması başlattık. Çark Caddesi ve çevresinde başlatmış olduğumuz alt yapı çalışmalarımıza Mithatpaşa mahallesinde devam etmekteyiz. Program dahilinde alt yapı çalışmalarımızı şehrin tamamında en kısa sürede tamamlamayı hedeflemekteyiz. Çalışmaların tamamlanmasından sonra mevcut hizmetlerin yanında yeni IPTV ve daha yüksek hızlarda geniş bant ve bunun gibi hizmetlerin de kesintisiz verilmesi sağlanmış olacaktır. Bu kapsamda eski bakır kablolar yerine ana güzergahlarda Fiber Optik kablolar çekilecek, eski saha dolapları, fiber optik sistemlerle çalışan harici aktif sistemler ile değiştirilecektir" dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, su ve kanalizasyon, doğalgaz, elektrik gibi alt yapı çalışmalarının şehir merkezinde büyük ölçüde bitirildiğini, Telekom alt yapı çalışmalarının yeni başladığını belirterek, Adapazarı Belediyesi olarak hemşerilerimizin Telekom hizmetlerinden daha iyi faydalanmaları ve teknolojik yeniliklerden yararlanmaları için Telekom alt yapı çalışmalarına izin verdiklerini söyledi. Dişli, alt yapı çalışmalarında Türk Telekom il müdürlüğü ile Adapazarı Belediyesi'nin diyalog halinde olacağını ve vatandaşların  mağdur olamaması için gerekli tedbirlerin alınacağını kaydetti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]