Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Tedavi İçin Getirildiği Hastaneden Kaçtı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bıçakla yaralanan kişi, ambulansla kaldırıldığı hastanenin acil servisinden kaçtı. Polis, vücudundaki bıçak yaralarına rağmen kaçan yaralıyı kısa sürede yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Turan Caddesi Hasırcılar Camii önünde meydana gelen olayda, Mustafa K. (23), henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü bir kişi tarafından karın boşluğu ve sol kolundan bıçaklandı. Olaya müdahale eden bir asayiş polisi, yaralı için ambulans talebinde bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan Mustafa K., ilk müdahalesinin ardından hastaneden kaçtı.

Yaralının kaçtığını fark eden hastane görevlileri durumu polis ve hastane güvenliğine bildirdi. Mustafa K.'nın hastaneden yaya olarak kaçtığını belirleyen polis, şahsı Sağlık Caddesi üzerinde yakaladı. Polis aracıyla yeniden hastaneye getirilen Mustafa K. tedavi altına alındı.

Mustafa K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan polis, olaya karıştığı iddiasıyla bir kişiyi gözaltına aldı.

16 yıl önce
Asansörler için yeşil etiket
Engelliler için oyun grupları
Radyocerrahi tedavi
El ve ayak için splint
Doğum için gevşeme egzerzisleri
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
büro için ahşap mobilya
ofis için ahşap ürünler
rahat yolculuk için firmalar
ofis için mobilya
büro için mobilya
yolculuk için firmalar
Sakarya ↝