Sudan Ucuz Mobilyalara Vatandaşlar Hucüm Etti

Erenler ilçesinde bir mobilya mağazası, ürünlerini 3'te bir fiyatına satışa çıkartınca izdiham yaşandı.

Binlerce kişi sabahın erken saatlerinde mobilya mağazına akın ederek mobilya, halı ve ev tekstil ürünlerinden alabilmek için birbirbirlerini ezdi.  

Erenler ilçesi Uluyol Caddesi Ada Center Alışveriş merkezinin hemen arkasında bulunan Lazelli isimli mobilya mağazası ürünlerini 3'te bir fiyatına satışa çıkarınca izdiham yaşandı. Sabahın erken saatlerinde mağaza önünde toplanan binlerce kişi mobilya, halı ve ev tekstil ürünlerinden alabilmek için birbirleriyle yarıştılar.

Vatandaşlar 490 TL yatak odası, 395 TL salon takımı, 3 TL fiskos masası, 20 TL uyku seti, 20 TL ütü masası gibi fiyatlarla satılan ürünleri alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdular.

Zaman zaman izdihamın yaşandığı satışta çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. 

Mağaza Müdürü Serkan Sancak, ekonomik kriz nedeniyle durma noktasına gelen işleri bu yöntemle aşmaya çalıştıklarını belirterek, "Şirketimizde çalışan 800 işçinin maaşını veremedik. Piyasada büyük bir durgunluk yaşanıyor. Depolarımız ürünlerle doldu. Bu yüzden mağazamızda bulunan ürünlerimizi 3'te bir fiyatına satmaya karar verdik. Gördüğünüz gibi vatandaşlar ucuz mala büyük ilgi gösterdiler. Çok memnunuz" dedi.
 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]