Stajyer avukatlar kahvaltıda buluştu

Sakarya Barosu stajyer avukatları için düzenlemiş olduğu üç aylık eğitim programının başarı ile tamamlanmasının ardından bir kahvaltı organize etti.

Serdivan Picasso Garden’da yapılan kahvaltıya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Musa Adıyaman, Staj Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yeliz Aydın, CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert, Stajyer Avukatlar ve eğitim programında görev alan ders anlatan Avukatlar katıldı.

Birlik beraberlik görüntüsü

Çok sayıda avukat adayının katılımı ile gerçekleşen kahvaltıda uzun bir eğitim sürecini tamamlayan stajyer avukatlar kısa bir mola vermiş oldu. Samimi bir ortamda biraraya gelen avukat adayları Baro Başkanı Av. Zafer Kazan'a ve Staj Eğitim Merkezine teşekkür ederek birlik ve dayanışma görüntüsü verdiler.

"Sizlere güveniyoruz"

Kahvalti sırasında avukat adayları ile bolbol sohbet eden Başkan Kazan: “Her geçen gün büyüyen ve gençleşen bir Baroyuz. Hukuka ve mesleğin onuruna sahip çıkmalısınız. Hukuku düştüğü yerden sizler kaldıracaksınız. Bunun için çok çalışmalı ve yılmadan mücadele etmelisiniz. Sizlere güveniyoruz. Daima yanınızda olacağım. Sizlerle çok daha güçlü bir Baro olmayı diliyorum" sözleri ile geleceğin avukatlarına tavsiylerde bulundu.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]