Sosyal medyadan tehditler savuruyordu

Birçok yaralama olayına karışan ve sosyal medya hesabından tehditler yağdıran 20'den fazla sabıkası bulunan ve 4 ayrı dosyadan aranan A.Y.D. polisin uzun uğraşları sonucunda yakalandı. A.Y.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Geçmişte işlediği suçlardan dolayı tutuksuz yargılanırken yaralama, tehdit gibi suçlar işlemeye devam eden A.Y.D. Sakarya polisinin titiz çalışması sonucunda yakayı ele verdi. Son olarak eski sevgilisini darp edip firari olarak yaşayan A.Y.D. için polis ekipleri günlerce çalıştı. Gelen ihbarlar tek tek değerlendirildi.

20'DEN FAZLA SABIKASI...

Uyuşturucu, kasten yaralama, tehdit gibi 20 suçtan sabıkası bulunan ve kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama ve tehdit suçlarından oluşan 54 farklı dosyadan araması bulunan A.Y.D. Düzce'de saklandığı evde ruhsatsız silahı ve çok sayıda mermiyle ele geçirildi.

OPERASYONLA YAKALANDI

Geçtiğimiz günlerde Sakarya polisini A.Y.D.’nin Düzce’de bir evde saklandığı ihbarı geldi. Sakarya Polisi, Düzce Emniyeti’nden belirlenen adresin kontrol edilmesi talep edildi. Çok sayıda yaralama, darp ve tehdit suçundan araması ve geçmiş davasından kesinleşmiş cezası bulunan A.Y.D. belirlenen adrese düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan A.Y.D. Ferizli L. Tipi Cezaevine konuldu.

Haberlisin
 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]