Sofistik Bayan Giyim Mağazalar zinciri kuruyor

Marka bir kuruluş olan, bayan giyim ve aksesuar üzerine ilk mağazasını İzmit NCITY Alışveriş Merkezi’nde açan Sofistik, ikinci mağazasını Sakarya'da açtı.

Kurumsal bir yapıya kavuşan Sofistik Bayan Giyim Mağazaları’nın yeni şubeleri Bolu ve Düzce’de daha sonra ise tüm Türkiye’de açılacak.

18 ve 50 yaş aralığındaki her kesime hitap eden Sofistik Bayan Giyim Mağazaları’nda elbise, etek, pantolon, abiye, kaban, mont, yelek, kemer, atkı, bere, eldiven ve ayakkabıya kadar her şeyi bulmak mümkün.

17 yıldır profesyonel anlamda bu sektörde olan Mağazalar Genel Müdürü Murat Karaman İzmit’teki NCITY Alışveriş Mağazası’nda 180 metrekare alanda 6 personel ile hizmet verdiklerini belirtirken Sakarya Şubesi’nde ise 100 metrekare alanda 4 personel ile hizmet verdiklerini belirtti.

Feminen bir çizgide, A plus kalitesindeki ürünlerini B ve C plus rakamlarda sattıklarını belirten Karaman, geçtiğimiz bayramda yoğun ilgi gördüklerini, vizyon, misyon, tarz, konsept ve sunumları ile farklı bir çizgide ve yapıda olduklarını belirtti. Sofistik Bayan Giyim Mağazası Çark Caddesi Yavuz Sokak No:7’de hizmet vermekte.

13 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]