Soba Satışları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Şahin İç ve Dış Ticaret, toptan pazarlama ve dağıtım sektöründe, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri dağıtımı ve satışında Batı Karadeniz ve Doğu Marmara bölgesinde aranılan, güvenilen ve tercih edilen bir firma olma özelliğini taşıyor. Şahin İç ve Dış Ticaret, perakende satış alanında Makili Alışveriş Merkezleri olarak faaliyetlerine devam ederken hizmet ağına yenilerini de eklemeyi ihmal etmiyor.

Satış ve pazarlama ağını genişletmeye devam eden Şahin İç ve Dış Ticaret, şimdide yeni açılan Samsun bölgesi ile satışlarına aralıksız devam ediyor. Beyaz eşya, elektrikli ev aletleri sektöründe Sakarya ili başta olmak üzere İzmit, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bartın ve Samsun'da 1 ana hat üzerinden 13 ili kapsayan toptan satış politikası doğrultusunda kaliteli hizmet vermeye tüm hızıyla devam ediyor.

2009 kış sezonu için elektrikli infrared ve Quartz Isıtıcı Soba satışlarını başlatan Şahin İç ve Dış Ticaret yetkilileri, Türkiye genelinde Luxell ve Kumtel bayilikleri vereceklerini; bayilik, satış ve fiyatlar hakkında Şahin İç-Dış Ticaret ve Makili Alışveriş Merkezleri'nden bilgi alabileceklerini belirttiler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]