Serdivan'da şampiyon sporcunun bisikletini çaldılar

Serdivan'da şampiyon bisikletçinin 4 bin lira değerindeki bisikleti çalındı.

2 Nisan Cumartesi günü ilk iftarın yapıldığı saatlerde Serdivan İlçesi Arabacıalanı Mahallesinde yaşayan Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyesi şampiyon bisikletçi Hanife Tekin, yaşadığı apartmanın içerisine koyduğu ve kilitlediği bisiklet, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından çalındı.

Bisikletin içeride olduğunu gören hırsızlardan ikisi binanın içerisine girerek önce kilidi kesti, daha sonra da bisikleti hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıkarıp kayıplara karıştı. Hırsızlardan biri ise dışarıda gözcülük yaparken yaşanan bu hırsızlık anı ise binadaki güvenlik kamerasına yansıdı.

DEĞERİ 4 BİN TL!

Geçtiğimiz yıl 5 Haziran’da Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Dünya Çevre Günü Halk Bisiklet Yarışı Kadınlar Kategorisinde birinci olan Hanife Tekin’in özel kadroya sahip ve gündelik işlerinde de kullandığı bisikletinin değerinin yaklaşık olarak 4 bin TL olduğu öğrenilirken konuyla ilgili olarak güvenlik kamerası görüntülerini de emniyetle paylaşan Tekin, bir an önce hırsızların yakalanmasını istedi.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]