Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Şenol Acar Toprağa Verildi

16 yıl önce

Sakarya ile birlikte 5 ilde gerçekleştirilen çete operasyonu kapsamında tutuklanan ve önceki gün cezaevinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Şenol Acar, ilimizde toprağa verildi.

Sakarya ve çevre illerde bir suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında tutuklanan ve çete lideri olduğu iddiasıyla suçlanan Şenol Acar tutuklu bulunduğu Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde önceki gece saat 03:00 sıralarında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası cenazesi ailesine verilen Şenol Acar, Sapanca'nın Yanık Köyü'nde bulunan evine getirildi.

Gece evde kalan Şenol Acar'ın cenazesi bugün Erenler'de bulunan Bahçeli Camii'ne getirildi. Şenol Acar'ın oğlu Kaan Acar ve amca oğulları Asım ve Aydın Acar taziyeleri kabul ettiler. Şenol Acar, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Erenler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine yoğun bir katılım yaşanırken Sedat Peker''in de çelenk gönderdiği
görüldü.
Şenol Acar Toprağa Verildi - 1. fotoğraf
Şenol Acar Toprağa Verildi - 2. fotoğraf
Şenol Acar Toprağa Verildi - 3. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 08.10.2026 08:20 · 733fad1 · sakaryarehberim.com
Şenol Acar Toprağa Verildi