Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Şehrin yeni giriş kapısı açılış için gün sayıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin 3. girişi olacak 32 Evler-Hızırilyas Arıtma Tesisleri arasında devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Projede gelinen son noktayla ilgili görevlilerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu’na Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut eşlik etti. Toçoğlu, yeni duble yolda asfalt serim işlemlerinin başladığını duyurdu.

Sona yaklaştık

Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehir içi ulaşımına rahatlık getirecek 12 yeni ulaşım projesi kamuoyuna açıklamıştık. Projelerimizden biri de 32 Evler- Hızırilyas arasına kazandıracağımız şehrin yeni giriş kapısıydı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 25 metre genişliğinde 1 kilometre uzunluğunda ki yeni duble yolda kazı, dolgu ve altyapı işlemlerimiz tamamlandı. Asfalt çalışmalarımız başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

E-5’e ve çevre yoluna rahat ulaşım

Başkan Toçoğlu, “Projemizle 32 Evler yolunda trafik rahatlayacak. E-5 üzerinden yeni duble yol ile Sakarya Üniversitesi’ne ve şehir merkezine ulaşım sağlanabilecek. Çevre yoluna da bu arter üzerinden ulaşım daha da rahat olacak. Hamdolsun sona yaklaştık. Yeni giriş yolumuz şehrimize, bölgemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Şehrin yeni giriş kapısı açılış için gün sayıyor
Şehrin yeni giriş kapısı açılış için gün sayıyor
Şehrin yeni giriş kapısı açılış için gün sayıyor
7 yıl önce
El ve ayak için splint
Yeni nesil kalorifer kazanları
İşe giriş sağlık raporu
Doğum için nefes egzerzisleri
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
İşe giriş tetkikleri
rahat yolculuk için firmalar
büro için mobilya
büro için ahşap mobilya
ofis için mobilya
büro için madeni mobilya
yeni kilit
Sakarya ↝