Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Şehit Jandarma Emrah Temel İçin Mevlit Okutuldu

16 yıl önce

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Piyade Er Emrah Temel için mevlit okutuldu.

Teröristlerle güvenlik güçleri arasında 8 Eylül'de çıkan çatışmada 5 arkadaşıyla şehit olan Jandarma Piyade Er Emrah Temel(21)'in evinin ve mezarının bulunduğu Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Avdullar köyünde mevlit düzenlendi. Köy camiinde öğle namazından sonra okutulan mevlide, Bolu İl Jandarma Alay Komutanı İbrahim Ertaş, Sakarya İl Müftüsü Sinan Cihan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit yemeğine katılanlar ardından şehidin evine geçerek ailesine başsağlığı diledi.

Sakarya'lı bir grup genç tarafından terörle mücadelede şehit düşenler ile gaziler için kurulan ''www.terorsehitleri.com'' adlı sitenin yöneticileri ve üyeleri de mevlide katılarak şehit ailesini ziyaret etti. Site yöneticileri şehidin babası Ahmet Temel'e Türk bayrağı hediye etti.

Şehit Jandarma Emrah Temel İçin Mevlit Okutuldu  - 1. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 25.10.2026 12:59 · 8302f29 · sakaryarehberim.com
Şehit Jandarma Emrah Temel İçin Mevlit Okutuldu